diumenge, 20 de maig del 2007

La Tamborinada


Un cop més infants, adolescents, joves i adults ens hem retrobat a la festa de la tamborinada al parc de la ciutadella.

La tamborinada és una gran festa infantil organitzada per La Roda d’espectacles que conté tallers i espectacles infantils entre d’altres. S’hi apleguen, any rere any, centenars de persones amb ganes de gaudir d’un dia esplèndid i retornar, alguns i algunes, a la seva infància.

És curiós perquè et vas retrobant persones d’un any per l’altre, i és clar, és un bon moment per compartir experiències, vivències i fer balanç durant l’últim any.

Aquest any, tampoc ha estat una excepció i és per això que ens hem retrobat amb vells companys i companyes com amb d’altres amb els que ens coordinem en diferents plataformes.

Durant el dia d’avui, he estat col.laborant amb l’stand del Grupo Unión de La Mina, els meus antics companys i companyes de feina i grans amics i amigues. Ha estat un plaer, compartir aquest espai i recordar els bons moments de treball amb ells i elles. Tan sols, em surt un acte d’agraïment ja que m’han cuidat sempre i m’han acollit sincerament en tot moment.

Amb l’acte d’avui, tanco un cap de setmana intens amb la mostra d’entitats del districte de sant andreu, dissabte; assaig de teatre per la tarda; i tamborinada avui.

Demà torna a ser dilluns, i prosseguim amb la feina ordinària.

Gràcies a tots i a totes per fer-me sentir especial

Una abraçada

manel