dimecres, 6 de juny del 2007

El mas blanc


Tot i ser dimecres, encara és recent allò viscut aquest cap de setmana.

Ens havíem plantejat un cap de setmana diferent, de silenci, de pregària, de meditació, de treball interior i de parella..

És per això que vam anar al mas blanc, una casa monàstica a centelles. Però, només arribar vam veure que allà no faríem el que havíem anat a fer.

Hem fet diferents activitats, totes elles diferents, però que obren a un altre món, existent, però desconegut per a nosaltres, i per a mi concretament.

Hem fet un taller de reformes de la casa, hem fet un taller sobre el misteri de la vida motivat amb música clàssica, hem fet un taller sobre els septenis, un taller de musicoterapia i finalment un taller de dansa per harmonitzar les energies internes.

Hi ha hagut coses que m’han cridat l’atenció, en especial un cert tarannà en les persones que allí hi havíem, com de connexió, tot i no conèixer-nos de res. Un ambient força familiar, allà tot ho havíem de fer entre tots/es: la neteja, la cuina, els tallers...

I tot plegat en un entorn de natura al mig del bosc, on tan sols se senten els ocells.

El mas blanc, un espai de confluència d’espiritualitats, un lloc d’obertura al transcedent, un lloc amb esperit de família i de transformació de la realitat.

Un cap de setmana estrany però ple d’energia positiva.

Una abraçada

manel